20-22 лютого 2019 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді міста Києва відбувся фінальний тур ІІ етапу Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2019». У цьому заході взяли участь близько 200 учасників, які представили 142 авторські  програмні продукти.

Студенти Природничо-гуманітарного коледжу пройшли відбір та взяли участь у категорії «Web-розробки». Усі вони є представниками 4 курсу спеціальності «Розробка програмного забезпечення».

Іванчик Станіслав та Грінчук Віталій, під керівництвом викладача Лінчук Н.Л., представили командний проект «Соціальна мережа заходів «ComMet», який має на меті об’єднувати людей у реальному житті. Оленишак Іван розробив навчальну соціальну мережу «helpIT» (науковий керівник Александра Н.В.). Програмний продукт надає можливість навчатися програмуванню та удосконалюватися завдяки розміщеним постам досвідчених програмістів.

Авторські розробки наших студентів буди відзначені дипломами фіналістів конкурсу у номінації «Максимальна функціональність продукту», а керівник делегації Наталія Володимирівна Александра отримала подяку за сприяння та забезпечення успішного науково-педагогічного супроводу студентських авторських розробок.

Приємно зазначити, що після захисту проектів наші випускники отримали запрошення до співпраці з провідними ІТ-компаніями м. Києва. Але про це трохи згодом…

Air Jordan 1 Retro High OG 'Chicago' White and Black-Varsity Red For Sale