21-23 лютого в Національному еколого-натуралістичному центрі м.Києва відбувся очний етап XVI Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2017». Студенти 4 курсу спеціальності «Розробка програмного забезпечення» були представлені у двох категоріях.

Отже, ІІ місце у категорії «Системні програми» посів Верещагін Олександр із програмою «GameBox» (наукові керівники Лінчук Н.Л., Пойда В.В.).

Пастор Норберт з програмою « ProzzoraОлімпіада» (наукові керівники Александра Н.В., Пойда В.В.) та Саєнко Андрій з програмою «CollegePack» (наукові керівники Пойда В.В., Александра Н.В.) отримали дипломи фіналістів чемпіонату в категорії «Прикладні програми» та відзначені у номінації «Стильність оформлення та якісний інтерфейс».

До речі, робота Норберта Пастора здивувала навіть членів журі, оскільки її новизна і складність не могли бути належно оцінені через відсутність серед них фахівця відповідного рівня.

Але «ProzzoraОлімпіада» – дуже актуальний програмний продукт, особливо в час, коли Україна бореться з «договірними» схемами та корупцією, у тому числі в освіті. Тож саме подальші апробації програми на олімпіадах у коледжі то області доведуть її життєздатність.

На урочистому закритті чемпіонату був присутній перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк, який вручив почесну нагороду керівнику команди Александрі Наталії Володимирівні.

Вітаємо учасників  чемпіонату та їх наукових керівників із вдалим захистом!

Ця чудова традиція успіху для наших студентів та викладачів робить честь не тільки нашому коледжу, але й Закарпаттю!

Air Jordan 1 Retro High OG UNC Patent Shoes Best Price CD0461-401 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers