Із 23 по 25 лютого 2016 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді за підтримки провідних ІT-компаній «Kaspersky Lab» і «Скайлайн Софтвер» пройшов фінальний тур ІІ етапу ХV Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2016» та національний тур Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2016».

Цього року вперше Чемпіонат пройшов за новою схемою — у вигляді публічного постерного показу з одночасним електронним представленням власних здобутків.

Перемогу у змаганнях виборювали майже 140 учасників, представивши 115 своїх авторських апаратних і програмних розробок для обчислювальних систем.

Студенти коледжу представляли свої роботи у двох секціях: прикладні та системні.

2 місце у секції «Системні» посів студент IV курсу Ваш Юрій з авторською розробкою «ChildControl» (наукові керівники:Александра Н.В. та Пойда В.В.)

Студенти ІІІ курсу Верещагін Олександр та Саєнко Андрій представили суддівському журі такі авторські розробки: «Metro ScreenShoter» і «Daily Task» відповідно (Науковий керівник – Лінчук Н.Л.). Хоч роботи і не отримали призових місць, але їх автори отримали дипломи учасників, у яких відзначено їх креативність і талант.

За словами керівників делегації, студенти і викладачі здобули необхідні навики та рекомендації, які допоможуть їм у підготовці наступних вдалих проектів.

Вітаємо студентську делегацію та наукових керівників із успішним виступом у фінальному турі ІІ етапу ХV Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2016»!!!

Бажаємо нових творчих здобутків!

nike wmns air max thea pink dress pants black