Сьогодні минає 32-а річниця із того чорного для всієї України дня, коли підступний атом зруйнував мирне життя наших співвітчизників. Чужа недбалість та безвідповідальність учених і політиків призвели до пожежі на 4-му енергоблоці, що вилилося у вселенську трагедію.

Саме пам’яті тих, хто ціною власного життя і здоров’я ліквідував наслідки аварії на Чорнобильській АЕС, присвячено ряд заходів у Природничо-гуманітарному коледжі.

Студент ІІ курсу групи КН-22 Павло Ходанич підготував змістовну тематичну презентацію, яку з великим зацікавленням переглянули студенти під час перерв на «плазмі».

Викладачі Енеді О.І., Фекета І.Ю. та Качур С.П. підготували  виховний захід «Чорнобильська катастрофа: вчора, сьогодні, завтра», в якому взяли участь студенти І-ІІ-х курсів.

Небайдужа молодь переглянула документальний фільм «Чорнобиль, Формула довіри», який професійно прокоментували викладачі хімії та екології.

В академгрупах були проведені тематичні виховні години, матеріали для яких підготувала викладач Качур С.П. Їх інформативна та візуальна складова дала змогу застосувати  цю розробку  у бесідах, диспутах і тематичних лекціях. Окрім того, Світлана Петрівна провела міні-конференцію для І-их курсів «Причини і наслідки аварії на ЧАЕС», під час якої  студенти висвітлювали опрацьований ними матеріал та дискутували з приводу актуальних питань екології.

А під час великої перерви студентки І курсу Матійко Тетяна і Шукаль Христина талановито і проникливо читали по радіо вірші  Івана Драча, Ліни Костенко та Петра Скунця – «Поетичний реквієм по Чорнобилю».

Заходи з цієї нагоди триватимуть у коледжі і в наступні дні.Nike Air Max 270