Святкування Дня студента в УжНУ продовжили турніром із жіночого волейболу

Активності до Дня студента тривають! На черзі – турнір із жіночого волейболу. 10 команд різних факультетів і предстаниці Природничо-гуманітарного коледжу змагалися за звання найкращих волейболісток університету.

Цього разу на відбірному етапі провели ігри не в групах, а в парах: той, хто вигравав, – проходив далі. Вже з перших матчів стало зрозуміло: боротьба буде запеклою! Кращі результати показали команди фізичного, економічного, туристичного факультетів, а також ФІФ, ФІТ, ФЗФВ, ФСН і Природничо-гуманітарного коледжу.

Після наступного етапу парних ігор визначили учасниць півфіналу. Ними стали команди економічного та юридичного факультетів, а також факультету іноземної філології і факультету здоров’я та фізичного виховання.

Варто відзначити, що підтримка залу була шалена. Студенти усіх підрозділів прийшли вболівати за своїх однокурсниць, намалювали плакати й підготували гасла. Зала спорткомплексу «Буревісник», де відбувалися змагання, гула безперервно кілька годин поспіль.

Відтак розпочалися півфінальні ігри. У першій зустрілися економістки та іноземниці. Гору взяли «фіфи» – 2:0. У другому півфіналі грали представниці юридичного факультету і факультету здоров’я та фізичного виховання. Сильнішими виявилися дівчата-правниці – 2:0.

За третє місце боролися команди, що програли у півфіналах. У підсумку бронзовими призерками стали студентки ФЗФВ – гра закінчилася з рахунком 2:0 на їх користь.

У захопливому фіналі зійшлися дівчата-юристки та представниці факультету іноземної філології. Точилася запекла боротьба на майданчику, а за його межами вболівальники намагалися перекричати групу підтримки суперників. У підсумку – тріумф юристок з рахунком 2:0.

Традиційно грамоти, медалі та кубок призерам вручали проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король, голова профкому студентів Олександр Баран та в.о. голови студради Мирослава Гринчук.