Три тижні поспіль у Природничо – гуманітарному коледжі тривала державна підсумкова атестація студентів II-их курсів. Вони підбивали підсумки вивчення загальноосвітніх предметів, на основі чого й отримають атестати про повну загальну середню освіту. Державні атестаційні комісії з української мови, історії України, математики, іноземних мов, фізики та географії, очолювані директором Росохою В.В. та заступником директора з навчально-методичної роботи Сидором Р.М. , з відповідальністю поставилися як до підготовки матеріалів – варіантів письмових завдань, білетів, практичного блоку, так і до самого проведення ДПА відповідно до вимог МОН України.

Традиційно в коледжі складання ДПА з державної української мови відбувалась по – святковому: усі студенти – у вишиванках, із добрим настроєм підтверджують свій рівень знань «калинової і солов’їної».

Іспит з історії України у групах «Право-21» і «Право-22» розпочався із привітання голови комісії Росохи В.В., який підкреслив важливість вивчення історії для сучасної молоді та розпечатав конверт із білетами та завданнями для ДПА.

І студенти, і члени комісії успішно впоралися із визначеними їм завданнями. Тільки прикро ,що кількох  другокурсників  чекає перескладання у період із 8  по 15 червня 2017 р. Гадаємо, що вони належно підготуються до чергового етапу ДПА – і спроба буде вдалою.

Отож вивчення предметів загальноосвітнього циклу позаду! Попереду – тільки фахові та професійно орієнтовані дисципліни. До омріяної спеціальності дорога відкрита.

Хай щастить!

DSC_0879

DSC_0880

IMG_8189

IMG_8192

IMG_8201Adidas Yeezy Boost SPLY - 350 V2 OFF-WHITE white men shoes