14 грудня студенти групи КН11 разом із куратором, Штаєр Русланою Вікторівною, відвідали Закарпатський обласний центр соціально-психологічної допомоги. У центрі сьогодні знаходилось 37 осіб різних станів здоров’я, котрі не мають можливості доживати віку поруч із родинами, перебувають під цілодобовою опікою турботливих працівників центру.

Студенти спільними зусиллями зібрали їм подарунки, а саме: засоби гігієни та солодощі. Мешканці стаціонарного відділення радо зустрічали гостей, з нетерпінням очікуючи на теплу розмову та увагу, тому що, крім матеріальних потреб, найбільше відчувається дефіцит спілкування.

Для студентів ця зустріч також була незабутньою та вражаючою.

Нас радо зустріла Людмила Сергіївна, завідувач відділення адресної допомоги. А провела екскурсію привітна дівчина Люся. Відбулася дружня розмова з персоналом будинку, говорили про духовні та матеріальні потреби людей. Працівники закладу дякували за турботу і допомогу.

«Хочеться, щоб про літніх людей, особливо про тих, які не в змозі подбати про себе самостійно, піклувалися та згадували не лише на свята, щоб люди, які пропрацювали все життя, не відчували себе забутими й покинутими. Сподіваюся, що наші подарунки зроблять хоча б цей день солодким та щасливим», - розповідає організатор  Руслана Вікторівна.

Це повчальний досвід як для нашої молоді, так і для дорослих. Дбайте про своїх близьких! Не будьте байдужими! Умійте дарувати тепло своїх сердець, любов і вдячність вашим рідним!P71214-144145 P71214-151224nike fashion