25-27 жовтня 2017 року Природничо-гуманітарний коледж ДВНЗ «УжНУ» приймав гостей з усієї України: на базі коледжу проводився семінар Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів інформатики та комп’ютерних технологій ВНЗ І-ІІ р.а.
Урочисте відкриття заходу відбулося у залі Вченої ради Ужгородського національного університету, де гостям із 18 областей, а також нашим викладачам і студентам-комп’ютерникам була представлена концертна програма. Вітали учасників семінару проректор із науково-педагогічної роботи доктор фізико-математичних наук Король Ігор Іванович, заступник директора з навчально-методичної роботи Сидор Роман Михайлович, завідувач кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін к. ф-м. н., доц. Лавер Олександр Георгійович. На урочистостях виступила голова Всеукраїнського методичного обєднання к.т.н. Яковенко Віра Дмитрівна, яка подякувала за теплий прийом і подарувала коледжу на пам'ять сувенір-символ методоб’єднання.
Далі гості, перебуваючи під враженням від пісень у виконанні Бенків Крістіни та Голінки Яни, поезій, які талановито прочитали викладач Лукавська Альвіна Володимирівна та студентка Мигалега Лідія, взяли участь в екскурсії казковими вуличками Ужгорода. А відкривала їм таємниці історії наша талановита Собов Жанетта Вікторівна.
26 жовтня учасники семінару працювали над вирішенням актуальних методичних та наукових питань. У програмі цього дня була презентація програми «Prozzora Олімпіада», яку створив наш випускник Пастор Норберт під керівництвом Александри Наталії Володимирівни (про долю цієї програми читайте далі).
Особливе зацікавлення у викладачів викликала зустріч із к.ф.-м.н., доц. Міцою О.В., завідувачем кафедри інформаційних управляючих систем і технологій, який успішно тренує команду учасників і призерів всеукраїнських та міжнародних олімпіад з інформаційних технологій та програмування.
Насичений справами день завершився вечором приємного спілкування, поезії та історії. Дуже тепло відгукнулися про наших організаторів-членів циклової комісії програмування та інформаційних технологій Александру Н.В., Щербана І.І., Лукавську А.В., дирекцію коледжу – голови методоб’єднань Вінниччини Колесник А.І., Полтавщини – Лисенко Т.І., Тернопільщини – Посвятовської О.Б. та ін.
Приємно було чути слова глибокої вдячності за нашу працю і гостинність від засновника Всеукраїнської олімпіади з інформатики, нині-викладача Київського політехнічного інституту ім.. Сікорського к.т.н. Проскури Світлани Леонідівни, яка ще й очолювала експертну комісію з акредитації спеціальності «Розробка програмного забезпечення».
27 жовтня викладачі вирушили на екскурсію «малим колом» замків Закарпаття і повернулися додому.
Сподіваємося, що про позитивні результати роботи семінару і приємні враження від нашого краю знатиме вся Україна. А наша співпраця буде плідною і тривалою.
DSC_4275

DSC_4292

DSC_4301

DSC_4339

DSC_4536

DSC_4630

DSC_4679

DSC_4690สินค้าออกกำลังกายผู้หญิง คุณภาพ ราคาพิเศษ