1 вересня - важливе свято для всіх, хто здобуває освіту. Саме в цей перший осінній день у дружній атмосфері збираються молодші й старші курси, повні енергії та сил, готові розпочати новий навчальний рік.

Зауважимо, усі вони особливі, розумні та кмітливі, різниця полягає лише в тому, що студент, який зовсім нещодавно був у статусі абітурієнта, дещо переймається питаннями, як відбудеться перша зустріч з коледжем, викладачами, одногрупниками, які можуть бути як і геть незнайомі, так і ті, з якими він чи вона мали змогу бачитись на вступних випробуваннях. А ось студенти 2, 3, 4 курсів уже в приємному очікуванні цього самого дня, коли знову побачать своїх одногрупників, друзів та аудиторію, де навчатимуться,  яка так довго пустувала без них.

Зі свого боку коледж також готується до зустрічі зі студентами. Адміністрація закладу, викладачі та весь персонал завзято працюють над створенням сприятливих, комфортних умов для навчання, а також проживання в гуртожитку.

Ми раді вітати вас, шановні студенти, з Днем знань! Від щирого серця бажаємо легкого навчального року,  цікавих подій та чудових оцінок, удачі й терпіння. Вчіться, старайтесь, мрійте та впевнено йдіть до своєї мети!

Мирного неба над головою! Слава Україні!