День Знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного.

1 вересня  2021 року  Природничо-гуманітарний фаховий коледж ДВНЗ «УжНУ» - один із кращих навчальних закладів області, зустрів своїх першокурсників. Насамперед відбулося знайомство молоді з кураторами. Наставники прочитали першу лекцію присвячену 30-річчю Незалежності України, на якій розповіли про тернистий шлях  України від незалежності до сьогодні. Також куратори розповіли студентам  про навчальний заклад, його історію створення та перспективи розвитку.

Після лекції першокурсники взяли участь у урочистій загальноуніверситетській лінійці на подвір’ї головного корпусу «УжНУ» де студентів урочистою промовою привітав  ректор нашого університету Володимир Смоланка, у якій побажав першачкам успіху в навчанні та плідної роботи, знайти вірних товаришів та друзів.  Наступним виступив почесний гість свята – заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Шинкарюк, який привітав першокурсників теплими словами та запевнив, що вони можуть завжди розраховувати на підтримку незалежно від того, яким буде їхнє прохання – заклик про допомогу чи пропозиція власних ініціатив.

Далі для виступу запросили й самих «винуватців» свята. Задля виконання урочистої посвяти у студенти на сцену вийшли одні з найкращих першокурсників, які виголосили присягу першокурсника. Новоспеченим студентам вручили  символічний ключ до знань, студентський квиток та подарунки.

Тож, День знань для коледжан  пройшов яскраво та насичено. Ще раз вітаємо першокурсників у нашій великій дружній студентській родині та бажаємо хорошого навчального року!