У середу,17 жовтня, студенти ІІ курсів Природничо-гуманітарного коледжу мали справжнє свято осені, спорту та краси. Вранці хто потягом, а хто автобусами - усі відбули на знамениту студентську базу відпочинку УжНУ «Скалку». Неймовірна природа, чиста вода Ужа, дзвінке повітря Ужанської долини – все зачарувало і налаштувало на гарний настрій. Студенти та їх куратори швидко організували локації, а, прибираючи територію, запаслися дровами для вогнищ та спільної Коледжанської ватри.

Уся скалка сповнилася веселою музикою, під яку так і хотілося танцювати. Але у студентів були ще й важливіші справи: участь у конкурсі на кращу осінню композицію, «грибне полювання» та на кращого рибалку. Які творчі та спостережливі наші другокурсники! Їхні букети та живі інсталяції вражали буйними кольорами та образами, а різноманітність та краса грибних трофеїв дивувала у такий сухий, далеко не грибний сезон.

Далі на студентів чекали веселі естафети з м’ячами, мішками, гімнастичними кругами тощо, а також волейбольний турнір на власноруч вичищеному майданчику. Звісно ж, перемогли веселий настрій і дружба!

Але справжнє таїнство відбувалося на локаціях студентських груп. Призначені кухарі чаклували над казанками, шаманили над вогнищем та готувалися нагодувати своїх друзів, які нагуляли неабиякий апетит під час  конкурсів та змагань.

Треба відзначити кулінарні здібності кураторів груп КН-21 Лінчук Наталії Леонідівни, КН-23 Сідуна Віталія Васильовича та організаторський талант Бігар Наталії Михайлівни (БО,ФК-21) Васильчук Лариси Богданівни (ПР-21), Андрусь Мар’яни Володимирівни (ПР-22), Роман Яніни Юріївни (ТО-21) та ін.

А локацією викладачів керував директор Росоха Володимир Войтехович, який встигав усюди: організувати студентів, контролював технологічний процес приготування боґрачу, допомагав студентам вибудувати справжню ватру, частував обідом членів студради і викладачів, спостерігав за конкурсами та змаганнями.

Кульмінацією Дня здоров’я стала Коледжанська ватра, навколо якої зібралися всі учасники. І хай її вогонь, червоні іскри були не дуже видні в яскравий осінній день, але вони сповнювали наші серця теплом і радістю від того, що ми разом, що поруч – справжні друзі, найкраща студентська молодь! А які запальні танці, колоритні коломийки і чардаші витанцьовували наші другокурсники і викладачі!

Догорала ватра, студенти прибирали місця свого відпочинку, лунала весела музика, але День здоров’я закінчувався. Та веселим настроєм і здоров’ям ми запаслися тут не на один день!

Усі вирушили додому з упевненістю і великим бажанням повернутися на «Скалку» ще не раз. Тож до зустрічі! kanye west nike air yeezy glow dark skin