Усередині жовтня наш народ   відзначає одне з найбільш важливих свят у сучасній історії держави – День захисника України.

На жаль, цьогоріч наші воїни відсвяткують його на полі бою, в тому числі й наші викладачі, що зараз на захисті України: Папп Крістіан Степанович, Бабанін Олександр Олександрович, Мартишичкін Василь Олександрович. 

У цей день студенти Природничо-гуманітарного фахового коледжу хочуть приєднатись до привітань, віддати шану  мужності й відвазі наших українських героїв. 

Хочемо побажати ВАМ  впевнено стояти на сторожі безпеки та мирного спокою держави, захищати свій народ від гніву і втручання ворогів, ніколи не переставати виховувати в собі силу волі й мужності, проявляти в будь-якій справі відвагу і свій героїзм.

Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам і матерям солдатів та бажаємо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам і вашим родинам.

Ви сильні, стійкі, сміливі та хоробрі. Нехай служба буде спокійною, мирною, а життя – яскравим, довгим, нехай у домі панує тепло, затишок і любов.

 

Слава Україні!