У рамках профорієнтаційної роботи 27 квітня 2023 року у Природничо-гуманітарному фаховому коледжі УжНУ у змішаному форматі відбувся День відкритих дверей – подія, до якої ретельно готувалися.  Атмосфера під час події була надзвичайно теплою та приємною, а доповідачі – щирими та відкритими. Участь у заході взяли близько 100 учнів зі шкіл Ужгорода та району, які долучилися як очно, так і в онлайн- форматі.
Майбутні абітурієнти, які долучились до заходу  мали змогу дізнатись про професії та студентське життя, поспілкувавшись із адміністрацією коледжу та представниками студентського самоврядування.
До учасників заходу звернувся директор коледжу Володимир Росоха. Він привітав усіх, кого цікавить вступ до нашого закладу, розповів про спеціальності та структуру коледжу, поділився численними успіхами викладачів і студентів та детально описав переваги здобуття передвищої фахової освіти у Природничо-гуманітарному фаховому коледжі.
Надалі до розмови доєдналася відповідальний секретар Приймальної комісії Еріка Готько, яка пояснила школярам, де і коли варто шукати актуальну інформацію про вступну кампанію 2023 року та відповіла на низку запитань від школярів щодо подачі документів до закладу.
Також у форматі відповідей на запитання школярів, представники студентського самоврядування розповіли про життя в гуртожитку, умови та зручності, процедуру поселення та вартість проживання.
Загалом в ході зустрічі школярі отримали конструктивні відповіді на запитання стосовно нюансів вступної кампанії 2023 року,  особливостей навчального процесу, перспектив та можливостей, які пропонує Природничо-гуманітарний фаховий коледж УжНУ.