17 жовтня 2017 року двері коледжу гостинно відчинилися для учнів ЗОШ Ужгорода й області. Студенти та викладачі підготували для дев’ятикласників, їх учителів та батьків інформаційно-художню програму «Зустріч із майбутнім».

До учасників заходу із вітальним словом звернувся т.в.о. директора коледжу Сидор Роман Михайлович, а обов’язки ведучої взяла на себе Пащук Галина Ярославівна, заступник директора з навчально-виховної роботи, яка розповіла гостям про 20-літню історію коледжу, наші здобутки та досягнення випускників.

Студенти різних спеціальностей підготували цікаві презентації та розповіді про свої майбутні професії, які викликали велику зацікавленість у присутніх.

Найкраще і найцікавіше виступили студенти спеціальності «Туризм» Тетяна Товт та «Геодезія і землеустрій» Вадим Хлудєєв. А наші комп’ютерники підготували глядачам тематичні мультфільми про свою професію.

Із захопленням слухали гості чудові пісні у виконанні Крістіни Бенків, Яни Голінки і Дацьо Вікторії. Зачарували присутніх поезія Лідії Мигалеги та романтичний акробатичний танець Анастасії Хархаліс.

Наступним етапом програми Дня відчинених дверей була екскурсія коледжем. Більш ніж 50 наших гостей ознайомилися з робою бібліотек, комп’ютерних лабораторій, спортивно-тренажерної зали, студентської ідальні та кафе.

А на завершення усі були запрошені «До студради на чай», де представники нашого студентського самоврядування розповіли учням про навчання в коледжі, відповіли на їх численні питання.

Учителі ЗОШ №7 та №20 м. Ужгорода Кустрьо М.М. та Репко О.М. висловили щиру вдячність організаторам зустрічі та надію на подальшу співпрацю у навчальній та виховній роботі.

Тож профорієнтаційну програму розпочато!

IMG_9759 IMG_9767 IMG_9770 IMG_9772Air Jordan