Сьогодні – День юриста. Це свято не оминуло і коледж УжНУ, в якому діє спеціальність "Право". Це - свято тривало не один день, а тривало для коледжан цілий тиждень, який супроводжувався низкою заходів:

Дискусія на тему «Твоя професія – юрист» із групами 1 курсу напряму «Право».

Конкурс на кращу фотографію. Здійснення фотографування за фаховою тематикою.

Конкурс на кращу стінгазету академічної групи за тематикою «Реформа місцевого самоврядування».

Тематична виставка фахової літератури.

Зустріч із прокурором окружної прокуратури Проданом О.С., тематика «практичні аспекти діяльності прокурора».

Інтелектуальна гра серед студентів 3-го курсу денної форми навчання спеціальності «Право»: «Правовий брейн ринг».

Показ та обговорення документального фільму в рамках Кіноклубу з медіа-просвіти з прав людини «ДОКУДЕЙСЮА».

Екскурсія студентів 4-го курсу спеціальності «Право» в Закарпатську обласну раду та зустріч з працівниками юридичного управління ради, тематика: «юридичний супровід справ в суді та особливості договірної роботи».

Зустріч із головою Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Данком В.Й. за тематикою обговорення: «Досвід та практика запорука кар’єрного росту».

Зустріч із заступниками декана юридичного факультету ДВНЗ «УжНУ» Черевко П.П., Фрідманським Р.М. та доцентом юридичного факультету Конч П.І., тематика: «Реформування вищої освіти: досвід та практика, важливість професії юриста».

Зустріч із нотаріусом Куровською Н.Ю., під час якої обговорили про нові зміни у сфері законодавства, наскільки змінилися правила роботи нотаріусів, познайомила студентів з особливостями складання кваліфікаційного іспиту на зайняття нотаріальною діяльністю, про свій багаторічний досвід, поділилася своїми таємницями успіху та дала надзвичайні поради юним правникам.

З цим, за підсумками тижневика та результатами попередніх напрацювань, кращі студенти були відзначені грамотами та нагородами!