Ось уже триває третій тиждень навчання. Теплі і сонячні вересневі дні, знайомство з новими викладачами, студентами, навчальними дисциплінами…

Звикають до нових умов і сусідів мешканці студентського гуртожитку. Приємно відзначити, що, за результатами обов’язкових (щочетверга) та поточних перевірок санітарного стану кімнат, студенти значно краще дбають про чистоту і затишок у своїх помешканнях: чисті підлоги, естетично завішені вікна, прибрані місця спільного користування. Багато студентів разом із батьками подбали про це заздалегідь: зробили ремонт, полагодили та замінили двері, сантехніку тощо. У таких кімнатах дійсно приємно жити і навчатися!

Серед них - блоки №408, 419, 422, 505, 510, 512, 514 та ін.

Добре дбаючи про своє житло, ще й у «спадок» залишите його придатним до життя!

Але варто зазначити, що мешканці блоків мають задуматися над тим, щоб покращити умови свого проживання, – це блоки 403, 413, 518, 521.

Тож, удосконалюючи простір навколо себе, вкладаючи у цей процес власну працю і деякі кошти, кожен замислиться над тим, чи варто ламати і нищити той життєвий простір, який на кілька років стає твоєю домівкою. Створіть собі комфорт – і з теплотою зможете сказати про свій гуртожиток: «Home, sweet home!»

Air Jordan 1 Retro High OG "Board of Governors" White/Black-Royal Blue