1. 04. 24 р. в Природничо-гуманітарному фаховому коледжі в рамках Тижневика землевпорядних та будівельних дисциплін був проведений благодійний ярмарок для збору коштів  на комплектуючі деталі для дрону. Він був організований спільними зусиллями викладачів Циклової комісії землеустою та будівництва, кураторів та  студентів.

Участь в ярмарку взяли студенти наступних груп:

- БС,ЗВ-11 – Джанда Анастасія, Чорний Денис, Капустей Антон, Довгій Павло;

- БС,ЗВ-21 – Ур Сімона, Цисовська Дарья, Золтан Софія, Мудріян Анастасія;

- БО,ФК -11 – Вукста Олександра, Немировський Олександр, Мельник Аліна, Фечка Корнелія, Шевченко Вероніка, Новаковський Олександр, Боб’як Назарій;

- КН-12 – Козак Василь, Хусаїнов Станіслав, Бородін Вадим, Закорчевна Христина, Григоряк Роман;

- КН-14  - Половка Михайло, Феделеш Даніель, Волошин Тетяна;

- Пр-12 – Кампов Анна, Костик Тетяна , Грига Каріна, Жебречук Іван;

- Пр-13 –  Беличенко Дмитро, Цоклан Крістіна, Дочинець Ірина, Підгорняк Марина, Сятиня Іванна.

Кожна академічна група, яка брала участь у ярмарку, намагалася не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Крім великої кількості смаколиків можна було придбати пробники парфумів відомих брендів, безпрограшну лотерейку, книги.

Завдяки активності студентів та викладачів коледжу вдалося зібрати  14410 грн.

Пишаємось  нашою молоддю, що небайдужа до трагічних подій в рідній країні та намагається своїми силам допомагати у боротьбі з агресором.

Дякуємо кожному, хто долучився до організації та проведення заходу! Об’єднуємо зусилля та згуртовуємось заради перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!