До студентів перших курсів Природничо-гуманітарного коледжу завітали правоохоронці-працівники патрульної поліції з роз’яснювальною бесідою на тему «Дотримання правил дорожнього руху та правил поведінки в громадських місцях».

Капітан поліції Ерік Мартин і лейтенант Кучер Вікторія розповіли про основні вимоги правил дорожнього руху, правил пішоходів, пасажирів, велосипедистів, наголосили на необхідності використання світловідбивних елементів на одязі в нічний час. Саме це дозволить водієві завчасно побачити пішохода і заздалегідь подбати про зупинку або зниження швидкості руху. Правохоронці наголосили на важливості дотримання правил руху як пішоходами, так і водіями транспортних засобів.

Студенти ставили запитання, а поліцейські роз’яснювали основні правила поведінки, які підлітки повинні знати і дотримуватися їх, щоб не стати на шлях злочинних дій, а також відповідали на запитання щодо порядку та строки оскарження постанови про притягнення до адміністративної відповідальності.

Правохоронці впевнені, що проведення такої профілактичної роботи з підлітками вкрай необхідне, адже на меті формування у молоді правової поведінки і поваги до законів України.

dsc_0882 dsc_0892 dsc_0894Nike