У студентів випускних курсів  закінчується атестація, перед якою вони всі хвилювались і кожен очікував її позитивного завершення. Так і сталось, кожен студент здав іспити і з полегшенням та з новими можливостями після коледжу рухається в сторону щасливого майбутнього. Атестація – це вирішальний етап навчання в коледжі, для випускників – це надзвичайно важливий момент, адже вони перед членами атестаційних комісій повинні підтвердити рівень здобутих у коледжі теоретичних знань та практичних умінь. Ми раді, що наші студенти показали хороші результати, з чим ми їх і вітаємо та бажаємо успіху, наснаги і впевненості в собі!

Ось і пройшли найкращі та найвеселіші роки навчання в Природничо-гуманітарному фаховому коледжі ДВНЗ «УжНУ». Закінчення коледжу - це путівка в доросле життя, з безліччю сюрпризів, подоланням різних життєвих шляхів. Нові знайомства, друзі, переїзди, враження, життя в гуртожитку, часте недосипання, лекції, сесії, згуртований відпочинок, смішні життєві історії, незабутні викладачі, пропущені пари все це є невід’ємною складовою студентського життя. Саме студентські роки цікаві та незабутні. Вони наповнені не тільки радістю та безтурботністю, а й бажанням освоїти основи майбутньої професії.

Вітаємо Вас, наші випускники, з закінченням коледжу й хочемо побажати: наполегливо працювати, впевнено прагнути, ніколи не сумніватися в собі та дорожити своєю мрією. Нехай ваш подальший шлях буде доброю і щасливою дорогою до успіху!