Міністерство освіти і науки України своїм наказом від 26.03.2020р. №458 внесло зміни до наказу «Про організаційні заходи для запобігання поширення коронавірусу Covid-19», яким замість відтермінування процедури атестації педагогічних працівників передбачено можливість проведення засідання атестаційних комісій в режимі онлайн.

Сьогодні, 15.04.2020 року, в режимі онлайн відбулося заключне засідання атестаційної комісії Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» у складі: Росоха В.В. – голова атестаційної комісії, Сидор Р.М. – заступник голови атестаційної комісії, Готько Е.О. – секретар атестаційної комісії, Папп К.С. – член атестаційної комісії. Комісія детально розглянула атестаційні матеріали, подані головами циклових комісій, та провела голосування.

За результатами голосування атестаційної комісії І рівня Природничо-гуманітарного коледжу присвоєно кваліфікаційну категорію «Спеціаліст І категорії» п’ятьом викладачам: Мельник О.В., Шаркань І.Ф., Бардзак Г.І., Мага І.І., Гайду К.І., та «Спеціаліст ІІ категорії» трьом педагогічним працівникам: Дорогих Л.М., Нажміжєва Н.М., Бровдій М.Ю.

Також одноголосно прийнято рішення порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про встановлення кваліфікаційної категорії «Спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічних звань «Старший викладач» та «Викладач-методист».

Вітаємо усіх педагогічних працівників з успішним проходженням атестації та присвоєнням кваліфікаційних категорій «Спеціаліст І категорії» та «Спеціаліст ІІ категорії».