Круглий стіл за тематикою «Актуальні проблеми у законодавстві України: погляд юного правника» пройшов успішно!

 

11 грудня 2020 року на базі природничо - гуманітарного фахового коледжу спільно з Радою адвокатів Закарпатської області, Кваліфікаційно - дисциплінарною комісією адвокатури Закарпатської області було проведено круглий стіл за тематикою «Актуальні проблеми у законодавстві України: погляд юного правника».

До круглого столу були залучені викладачі, адвокати та правники, зокрема адвокат, викладач Лейба Є.В. викладач Гошовська О.І., викладач Мельник О.В.

Важливо, що до заходу долучилось практичного 2 десятки студентів, зокрема приємно порадували виступи: Лукач Ангеліни, Трофімової Наталії, Гавілей Ірини, Лета Ангеліни, Ганич Аліни, Голич Кароліни, Тодер Владислава, Дербаль Костянтина, Лемачок Дарини, Савчук Ані, Довбуш Олесі, Пирога Максима.

За результатами круглого столу було напрацьовано пропозиції щодо певних суспільних відносин нашого суспільства, в основному, що стосуються юридичної сфери.

Циклова комісія юридичних дисциплін і надалі буде організовувати такі заходи, оскільки вони урізноманітнюють навчальний процес, дозволяють всебічно обговорити актуальні проблеми та виробити стратегічні концепції для їх розв’язання.

Iнформацiйний_лист_круглий_стiл_2020

Програма_круглого_столу