Сьогодні для студентів спеціальності: «Право» було організовано показ документального фільму «А ночі вже більше не буде» з подальшим обговоренням про права людини в умовах збройних конфліктів.

Режисерка Елеонор Вебер спростовує пропагандистські образи, пов’язані з війною в Афганістані, Іраку та Сирії. Авторка мала доступ до архівних відео американських і французьких  збройних сил, які і використала у фільмі. Показані реалії льотчиків-винищувачів, які керують гвинтокрилами над  зонами бойових дій. Їх сприймають наче запрограмованих машин, хоча вони живуть у постійному страху, припуститися помилки.

Дуже цікавий фільм для перегляду. І спостерігається момент психологічного впливу на пілота, його психологічний бар'єр. Коли він каже, що не хотів би війни у своїй країні, щоб такі дії відбувались у нього на вулиці, але не дивлячись на це коли йому треба вистрілити він це робить. Як потрібно покласти бар'єр щоб відмежувати власні емоції від дій.

Ідея фільму полягає, в тому, що в стрічці показано, як далеко може завести бажання все бачити, якщо ним зловживати.

Модераторами заходу виступили: професор кафедри цивільного права та процесу УжНУ, керівник Кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA «Альтернатива», заступник директора ЮК  «Альтернатива»  Менджул  М.В. та викладач Гошовська О.І.