1-го вересня 2020 року розпочались очні заняття для  студентів 1-го курсу Природничо-гуманітарного фахового коледжу. Новий навчальний рік розпочався з виконання карантинних вимог відповідно до реалій часу.  Колектив коледжу доклав максимум зусиль для того, щоб створити студентам безпечні умови навчання. Приміщення коледжу  згідно з карантинними обмеженнями було поділено на безпечні зони, в коридорах було створено систему оптимальних маршрутів, що дозволяє студентам пересуватися навчальним закладом не створюючи скупчення, та уникати частих контактів один з одним. Також  встановлені місця для дезінфекції рук та збору використаних масок та рукавичок.

Студенти 1-х курсів на першій парі познайомилися з кураторами груп, які разом з адміністрацією начального закладу провели вступний інструктаж щодо  дотримання особистої безпеки в умовах карантину, розповіли про особливості навчального процесу в період  карантинних обмежень та загалом познайомили із традиціями навчального закладу.

Для того щоб створити студентам безпечні умови навчання в навчальному закладі, студенти  2-х курсів виходять на очне навчання починаючи з 14 вересня 2020року в другу зміну, а  студенти 3-4 курсів продовжують  навчання з 01 вересня 2020 року в дистанційному режимі з подальшим викликом на очне навчання для проходження лабораторних та практичних робіт згідно наказу та графіку.