До уваги випускників 9-х класів!

 

У Природничо-гуманітарному фаховому коледжі ДВНЗ «УжНУ» триває набір слухачів на підготовчі курси до вступу в коледж. Щороку  99 відсотків наших слухачів, що  вступають на курси успішно складають іспити  і поступають на  перший курс при чому більша частина  за державним замовленням (бюджетна форма навчання).

Підготовчі курси для вступників готують майбутніх студентів до вступних  іспитів,  а також дають можливість відчути атмосферу навчання в коледжі. Викладання на підготовчих курсах ведуть викладачі з багаторічним досвідом, Вам завжди приділять увагу та пояснять матеріал, порекомендують літературу для самостійного поглиблення знань.

На курсах викладаються такі дисципліни:

  • Українська мова,
  • Історія України,
  • Географія,
  • Математика,
  • Фізика.

Згідно підсумкової атестації, слухачі підготовчих курсів можуть отримати додаткові бали, (до 50 балів) які зараховуються при вступі (згідно Правил прийому до Природничо-гуманітарного фахового коледжу на 2021 р.). Слід зауважити, що для отримання додаткових балів необхідно проходити щонайменше два предмети підготовки.

Прийом на курси продовжено до 7 квітня 2021 року. Для того, щоб зареєструватись на підготовчі курси, необхідно звернутися за наступним посиланням та виконати вказівки що розміщені там:

https://www.college.uzhnu.edu.ua/news/onlajn-kursi-z-pidgotovki-do-vstupu.html

 

До уваги випускників 11 класів!

 

Якщо Ви з будь-яких причин не склали ЗНО, або набрали недостатню кількість балів для вступу, у Вас все таки є можливість вступити до Природничо-гуманітарного фахового коледжу без результатів ЗНО на основі вступних іспитів, або ж використати комбінацію результатів ваших ЗНО (результат має бути не меншим за 100 балів) та вступних іспитів.

 

Абітурієнте не проґав можливість стати студентом!