В УжНУ розпочинають роботу  трьох місячні онлайн-курси з підготовки до вступу до Природничо-гуманітарного фахового коледжу для випускників 9-х класів. Заняття проходитимуть з таких предметів: українська мова, історія України, географія, математика, фізика.

Курси з підготовки до вступу до Природничо-гуманітарного фахового коледжу покликані допомогти всім охочим вступникам поглибити та закріпити набуті знання зі шкільних курсів вище перерахованих дисциплін. Завдяки послідовному викладанню тем слухачі зможуть підготуватися до успішного складання вступних іспитів.

Згідно підсумкової атестації, слухачі підготовчих курсів можуть отримати додаткові бали,(до 50 балів) які зараховуються при вступі (згідно Правил прийому до Природничо-гуманітарного фахового коледжу на 2021 р.). Слід зауважити що для отримання додаткових балів необхідно проходити щонайменше два предмети підготовки.

Для того, щоб зареєструватись на підготовчі курси, необхідно надіслати до 01.04.2021року на електронну пошту (dp-centre@uzhnu.edu.ua або training_courses_1@ukr.net) заяву встановленого зразка та згодом додати  такі документи:

 

1 фото розміром 3x4 см;

копія документа, що посвідчує особу;

копія ідентифікаційного коду;

документ про оплату навчання (оригінал квитанції);

договір про надання освітньої послуги.

Навчання на підготовчих курсах платне.

Оплату встановлює Планово-фінансовий відділ УжНУ, ціна курсу залежить від кулькості  поданих заяв.

"Примітка: Прохання надсилати документи та заявки з електронної пошти абітурієнта для полегшення роботи курсів" 


“заява-коледж-нова.doc” Кількість скачувань: 460 разів – 30 КБ

Контакти:

м. Ужгород, вул. Університетська 14, кабінет 401-а

Телефон для довідки: +380505531824;