Вже стало доброю традицією проведення у Природничо-гуманітарному фаховому коледжі різних заходів для виявлення творчої, обдарованої молоді. Вкотре поспіль у коледжі відбулася олімпіада з права «Юний правознавець» для учнів 9-х класів ЗОШ області.

Урочисто відкрив олімпіаду директор Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ», відмінник освіти України В.В. Росоха. На урочисте відкриття також були запрошені гості: кандидат юридичних наук, доцент, заступник декана юридичного факультету ДВНЗ УжНУ - Черевко П.П,  головний спеціаліст Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції – Товтин В.М.,  директор Оноківського ОЗЗСО - Фещенко В. М. та директор Кам’яницького ОЗЗСО. Продовжив урочистості кандидат юридичних наук, голова циклової комісії юридичних дисциплін коледжу Лейба Є.В. та  Гошовська О.І. викладач-методист голова методичної комісії  коледжу, які розповіли учасникам заходу про основні умови проведення олімпіади. Після того як представники журі Юричка Л.В., Барчик О.В., Черевко І.І. допомогли учасникам розібратись з усіма технічними нюансами учасники приступили до виконання завдань.

Після завершення олімпіади для учасників було організовано День відкритих дверей та екскурсію на якій дев’ятикласники мали змогу ознайомитись з аудиторіями, комп’ютерними лабораторіями, спортзалом, бібліотекою та гуртожитком коледжу, а також святковий обід.

За результатами олімпіади  члени журі прийшли до одностайного висновку про високий і достатній рівень знань учнів 9-х класів з права. При перевірці творчого завдання учасники довели здатність глибоко мислити, обґрунтовувати свою позицію з наведенням прикладів на основі власного життєвого досвіду.

Нагороджував учасників та переможців дипломами та подарунками   П.П. Черевко – заступник декана юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет», к.ю.н., доцент кафедри цивільного права та процесу.

Перше місце розділили :

Білоус Тарас Дмитрович, Ужгородська ЗОШ №20 ліцей «Лідер»;

Мадар Тарас Васильович, Калинівська ОЗЗСО;

Носок Ніколетта Сергіївна, Кам’яницький ОЗЗСО.

Друге місце посіли:

Олексій Ян Євгенович, Кам’яницький ОЗЗСО;

Гричак Мар’яна Юріївна, Оноківський ОЗЗСО;

Куцкір Даніель Ростиславович ,Ужгородська ЗОШ № 20 ліцей «Лідер».

Третє місце:

Трянич Денис Васильович, Зарічівська гімназія;

Коваленко Валерія В’ячеславівна, Оноківський ОЗЗСО;

Герич Анна Вікторівна, Кам’яницький ОЗЗСО.

Бажаємо переможцям успіхів у здобутті знань та запрошуємо до навчання у коледжі.

Ми вдячні всім учасникам, їхнім учителям за якісну підготовку учнів. Окрему подяку висловлюємо викладачам циклової комісії юридичних дисциплін коледжу за організацію заходу.

До нових зустрічей!