22 квітня 2021 року в Природничо-гуманітарному фаховому коледжі відбулася VІ олімпіада-конкурс «Юний інформатик». У зв’язку із епідеміологічною ситуацією в краї організатори ініціювали проведення заходу в онлайн-режимі.

Олімпіаду відкрив заступник директора коледжу Сидор Роман Михайлович. Він розповів гостям про конкурси, що заплановані для учнів 9-х класів, про основну мету проведення олімпіади з інформатики та можливості розвитку в коледжі.

Голова циклової комісії програмування та інформаційних технологій Наталія Володимирівна Александра розповіла про історію проведення олімпіади, успіхи колишніх учасників конкурсу, які продовжили своє навчання у коледжі.

Після офіційної частина учасники перейшли до виконання практичних завдань у текстовому редакторі MS Word і табличному процесорі MS Excel, а також виконали тестові завдання.

Після того, як учасники завершили свою роботу, їх чекала зустріч з студентами 4 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», які  розповіли про студентське життя в коледжі, відповідали на запитання учнів.

У той же час паралельно проводилася перевірка завдань членами журі. Після перевірки виконаних завдань маємо такі результати:

І місце – Наконечний Євгеній, учень Ужгородської класичної гімназії;

ІІ місце – Сливка Олександр, учень Лінгвістичної гімназії ім.Т.Г.Шевченка м.Ужгорода;

ІІІ місце – Куприч Катерина, учениця Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №6 ім.В.С. Гренджі-Донського.

Усі призери олімпіади-конкурсу були нагороджені грамотами та заохочувальними призами, а переможець ще отримав сертифікат на безкоштовне відвідування підготовчих курсів.

Педагогічний та студентський колективи коледжу щиро вітають призерів та учасників! Запрошуємо до навчання у Природничо-гуманітарному фаховому коледжі ДВНЗ «УжНУ».