Карантин вніс в життя Природничо-гуманітарного фахового коледжу низку змін і поставив нас перед новими викликами. Проте, не зважаючи на всі обставини, коледж не призупинив свою роботу і, дотримуючись всіх обмежень, карантину працює.

Дистанційне навчання професійно запущене у коледжі відкрило студентам доступ до нетрадиційних джерел інформації, підвищило ефективність самостійної роботи, дало зовсім нові можливості для знаходження і закріплення різних професійних навичок, а викладачам дозволило реалізовувати принципово нові форми і методи навчання. Крім дистанційного навчання при суровому  дотриманні усіх рекомендацій Міністерства освіти та науки України та Головного санітарного лікаря України щодо карантинних обмежень в коледжі вдалось запустити очне навчання для 1-2 курсів усіх спеціальностей у дві зміни та викликати на начитково-практичні заїзди студентів 3-4 курсів. Подібна змішана система дозволила викладачам коледжу організувати ефективну підготовку студентів. Між змінами технічним персонал проводить дезінфекційні роботи для безпечного навчання наступної зміни. Пересування приміщенням коледжу також обмежено. Студенти можуть пересуватися коридорами лише з аудиторії в аудиторію, дотримуючись маскового режиму.

Завдяки старанням адміністрації та сурового дотримання карантинних обмежень у коледжі фактично немає студентів що захворіли на Covid-19. За період змішаного навчання лише у 5 студентів було виявлено цей діагноз.  Групи, в яких було виявлено студентів з діагнозом Covid невідкладно було відправлено на самоізоляцію та дистанційну форму навчання.

Отже, в умовах змішаного навчання під час карантину у Природничо-гуманітарному фаховому  коледжі -  освітній процес не припиняється, докладаються всі зусилля, аби змішане навчання під час карантину було продуктивним, корисним і цікавим для студентів.