Одне із найважливіших рішень в житті – це вибір професії. Від його правильності може залежати вся подальша доля молодої людини. Сьогодні з такою метою представники Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ « УжНУ» завітали до Вищого професійного училища №3 у місті Мукачево.

Потенційним абітурієнтам були презентовані   спеціальності  за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти.

Під час зустрічі заступник директора з навчально-виховної роботи Папп К. С.  розповів про особливості навчання у Природничо-гуманітраному фаховому коледжі, та особливості вступної кампанії, для вступників на базі ОКр « Кваліфіковіаний робітник».

Випускники училища  отримали вичерпні відповіді на важливі для них запитання, що стосуються вимог до складання фахового вступного випробування, вартісті та термінів навчання, можливості подальшого працевлаштування.

На завершення зустрічі студентам училища було продемонстровано відео-ролик про особливості навчання студентів у ПГФК ДВНЗ « УжНУ».

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації Вищого професійного училища №3 у місті Мукачево за сприяння в організації зустрічі з випускниками училища.