23 квітня у Природничо-гуманітарному фаховому коледжі було проведено

VІІ обласну олімпіаду з математики «Математика – цариця наук» для учнів 9 класів загальноосвітніх шкіл області.

Із вітальним словом виступив директор коледжу, відмінник освіти України Росоха В.В. У вступному слові він наголосив на можливості вибору учнями шляху продовження навчання після отримання свідоцтва про базову середню освіту і побажав їм успіху при розв’язуванні олімпіадних задач. Привітав присутніх також заступник директора з навчально-виховної роботи Сидор Р.М.

Наскрізною ниткою крізь все життя та працю вчителя біжить популяризація розумної, творчої та креативної молоді. Саме такими якостями і володіють гості свята Сенів Г.М., Горзов М.Д., Шевелюк Є.М., Казмірчук-Антюхіна А.А. та Кушнірова А.В., Павлей О.Е., вчителі загальноосвітніх шкіл області, учні яких і мали змогу захищати честь школи на сьогоднішній олімпіаді.

Привітати учасників і розповісти їм про свій шлях до професії прийшли і студенти коледжу, які побажали кожному з них знайти свій шлях у житті та познайомили з безліччю престижних професій, що їм стануть доступними після закінчення коледжу.

В олімпіаді брали участь учні з різних ЗОШ області, які протягом години виконували нелегкі математичні та логічні завдання, позмагались у вікторині «Найкмітливіший», а також успішно пройшли комп’ютерне тестування, яке містило 70 логічних задач.

Поки члени журі підводили підсумки, гості мали змогу ознайомитись з матеріально-технічною базою коледжу, поспілкуватись зі студентами коледжу, пройнятись духом студентського життя під чуйним керівництвом заступника директора коледжу з навчально-виховної роботи Папп К.С.

Призові місця на VІІ обласній олімпіаді з математики «Математика –цариця наук» вибороли:

І місце – Кулак Людмила (Лінгвістична гімназія м. Ужгород),

ІІ місце –  Мельник Вікторія (Великолазівський ліцей),

ІІІ місце – Грицище Михайло (ЗОШ №8 м. Ужгород).

Переможці нагороджені грамотами, сертифікатами на безкоштовне прослуховування курсів з математики та цінними призами. Організаторами свята для дев’ятикласників були: Данько-Товтин Л.Я., Манохіна Б.В., Мавроматі М.Д., Чернякевич К. В., Щербан І.І.