25.03.2021 року  відбулося заключне засідання атестаційної комісії Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ» у складі: Росоха В.В. – директор коледжу, голова атестаційної комісії, Сидор Р.М. – заступник голови атестаційної комісії, Готько Е.О. – секретар атестаційної комісії, Гошовська О. І. – член атестаційної комісії, Папп К.С. – член атестаційної комісії. Основою для роботи комісії стало засідання методичної комісії, що відбулося 18.03.2021року на якому було детально розглянуто атестаційні матеріали, подані головами циклових комісій, проаналізовані відкриті заняття викладачів, що атестуються та їх педагогічний доробок.

За результатами голосування атестаційної комісії І рівня Природничо-гуманітарного фахового коледжу встановлено кваліфікаційну категорію «Спеціаліст І категорії» двом викладачам: Лахотська Е.Я., Пічкар Л. І. та «Спеціаліст ІІ категорії» трьом педагогічним працівникам: Сілантьєвій-Папп К. В., Якубишин М.В., Майданик Л. М.

Також одноголосно прийнято рішення порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про встановлення кваліфікаційної категорії «Спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічних звань «Старший викладач» та «Викладач-методист».

На засіданні атестаційної  комісії були висловлені пропозиції щодо покращення організації та проведення атестації педагогічних працівників коледжу:

  1. Для адаптації молодих педагогів до роботи у закладі освіти, підвищення якості їх професійної підготовки, набуття ними нових освітніх компетентностей призначити педагогів-наставників.
  2. Організувати проведення до атестаційного анкетування працівників  із залученням до цього анкетування студентів навчального закладу, для визначення рівня викладання предметів викладачами, що атестуються.

Вітаємо усіх педагогічних працівників з успішним проходженням атестації та присвоєнням кваліфікаційних категорій «Спеціаліст І категорії» та «Спеціаліст ІІ категорії».