22 серпня, за доброю традицією, для  студентів першокурсників розпочалася виробнича практика, на якій вони займаються благоустроєм спортивних майданчиків та прилеглих територій. Перший день не був дуже важким – студентів ознайомлено з їх кураторами та проведено інструктаж з техніки безпеки.

23 серпня студенти-першокурсники  Природничо-гуманітарного коледжу урочисто відзначили День Державного Прапора України.  Заступник директора з виховної роботи Попович М.Т. та викладач історії Собов Ж.В. привітали студентів із національним святом і наголосили, що Прапор України уособлює в собі всі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. Студенти разом із кураторами груп ( Гординська А.А., Готько Е.О., Собов Ж.В.,Мокрянин Я.І.) підняли прапор України як символ свободи і незалежності, слави  і відродження України.

А далі розпочалися трудові будні  (див. фото). Робота проводилась і 25 серпня - завершиться, 26 серпня. Порядок навколо коледжу та спортивні майданчики будуть у відмінному стані!!!

3 4 5 6 7 8

 Jordan Ανδρικά • Summer SALE έως -50%