Триває активна співпраця Природничо-гуманітарного коледжу та Ужгородського центру професійно-технічної освіти. Відповідно до договору, укладеного між навчальними закладами директорами Росохою В.В. та Тимком С.М., наші студенти спеціальності «Будівництво та експлуатація будівель і споруд» проходитимуть практику на базі УЦПТО, який має добре оснащені лабораторії для підготовки кваліфікованих робітників будівельних професій. Окрім того, методичною комісією коледжу та наших партнерів укладено план спільних методичних та виховних заходів.

Не залишається осторонь і профорієнтаційна робота. Наші педагоги та студенти готують зустрічі з учнями  УЦПТО – майбутніми кваліфікованими робітниками, які зможуть продовжувати здобуття вже вищої освіти в нашому закладі. Студентами одразу другого курсу денної форми навчання можуть стати їх випускниками після успішного складання вступних випробувань із фахових дисциплін. МОН України передбачило державне замовлення для цієї категорії абітурієнтів – на базі ОКР «кваліфікований робітник».

Тож наша співпраця має чітку мету і реальні перспективи: обмін передовим педагогічним досвідом, взаємодопомога та спільні проекти у навчально-виховному процесі.Trail Running