15 листопад 2016 року студенти Природничо-гуманітарного коледжу у приміщенні ректорату Ужгородського національного університету мали змогу подивитися фільм про події, які відбуваються на сході нашої країни. Фільм, у якому йшлося про війну без будь-яких прикрас, хвилював усіх без винятку. У стрічці показано реалії бойових дій: повсякденне життя військових, бої та зброя, втрати і перемоги, хвилювання.

Це не героїчний фільм, а справжнє життя тих українців, що не побоялися захистити всіх нас у найдраматичніший та найскладніший для України час.

Перед студентами виступив декан юридичного факультету             проф. Ярослав Лазур, який звернув увагу на правові аспекти цих подій.

Переповнені емоціями, студенти ще тривалий час після завершення фільму обговорювали побачене. Із собою кожен поніс часточку вогню гарячих сердець справжніх патріотів, що, долаючи повсякденні побутові труднощі і біль, ігноруючи загрозу їх життю, протистоять нахабному сусідові. Тому і в нас ще мирне небо, тому ми чуємо посвист вітру, а не куль…

Хай буде так у всій Україні!

dsc_0896 dsc_0897 dsc_0898 dsc_0901 dsc_0902 dsc_0903NIKE AIR HUARACHE