Щороку студентство відзначає свій Міжнародний день, і до цієї дати приурочують різні заходи. Один із найцікавіших – мистецький курс художньої самодіяльності «Студентська осінь», у якому взяли участь представники майже всіх факультетів УжНУ.

Конкурс проходив 14-16 листопада у чотирьох номінаціях, де яскраво проявили себе студенти Природничо-гуманітарного коледжу. Це було справжнє свято молодих талантів. Слід відзначити вмілий і емоційний конферанс нашої Яни Голінки – минулорічного переможця у вокалі.

Але, незважаючи на труднощі й не завжди об’єктивне оцінювання, ми вперше стали переможцями! Ціною багатьох зусиль, репетицій, емоцій на зриві! Неймовірно талановиті наші учасники підкорили серця членів журі: Ковалів Анастасія посіла І-е місце у номінації «Оригінальний жанр» із авторською композицією «Дума про голодомор»; Хархаліс Анастасія та Тисянчин Іван отримали ІІІ-є місце у танцювальному конкурсі  за зворушливу хореографічну композицію « Я залишуся в серці твоєму…», а проникливе виконання Бенків Крістіною пісні « Не твоя війна…» була оцінена двома «десятками» та «дев’ятками». Відзначено диплом ІІ ступеня і наше відео про коледж, участь у створенні якого брали студенти ІV курсу Олександра Яковенко та Куклишин Олена, а масові сцени і флеш-моби фільмував директор Росоха В. В.

Варто зазначити, що наш очільник – єдиний із керівників, хто весь час був у команді підтримки, заспокоював схвильованих учасників і щиро радів дрібним і великим нашим перемогам. А якою була підтримка студентів! Такої дружньої і сильної команди глядачів не має ніхто.

Тож вітаємо вас, дорогі учасники і студенти, із перемогою на «Студентській осені» - 2017. Вітаємо вас, шановні колеги, із заслуженим визнанням талантів наших вихованців! Це гідний подарунок до Міжнародного дня студентів!

А тепер – до нових звершень! Треба вчитися! Сесія не загорами!

20171115_1422_DSC_3552Air Jordan 1 Retro High OG Wmns "Panda" CD0461-007 Women/Men Super Deals, Price: $98.03 - Air Jordan Shoes