14 березня 2018 року відбулася ІV обласна олімпіада–конкурс «Юний інформатик». До участі в олімпіаді зареєструвалися 28 учнів 8-9 класів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів м.Ужгорода.

Урочисте відкриття олімпіади розпочалося зі вступного слова директора коледжу Росохи В.В. Наших гостей привітав голова журі  – кандидат фізико-математичних наук, доцент, завідувач кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін факультету «Інформаційні технології» ДВНЗ «УжНУ» Лавер О.Г., який привітав конкурсантів та запросив на навчання як до коледжу, так і в подальшому – на факультет інформаційних технологій. Із вітальним словом до учасників звернулася заступник директора коледжу Пащук Г.Я., яка наголосила на правильно зробленому виборі учнів шкіл, які вирішили випробувати свої сили на олімпіаді, та побажала їм успіху.

Учні 8-9 класів виконали 10 письмових завдань і тестування з інформатики в комп’ютерній залі. Компетентне журі у складі досвідчених викладачів Александри Н.В., Готько Е.О., Лукавської А.В. визначило переможців за підсумками двох етапів.

Ними стали такі конкурсанти:

І місце

  • Пекар Руслан, учень ЗОШ І-ІІ ст. № 16 м. Ужгорода;

ІІ місце

  • Кобзар Станіслав, учень ЗОШ І-ІІІ ст. № 12 м. Ужгорода;
  • Лізанець Денис, ЗОШ І-ІІІ ст. № 8 м. Ужгорода;

ІІІ місце

  • Марущенко Юлія, учениця ЗОШ І-ІІІ ст. № 8 м. Ужгорода;
  • Коровін Денис, учень ЗОШ І-ІІІ ст. № 8 м. Ужгорода;
  • Варга Аліна, учениця ЗОШ І-ІІІ ст. № 8 м. Ужгорода.

Під час перевірки конкурсних робіт для учасників була організована екскурсія по коледжу, далі вони мали змогу поспілкуватися зі студентським самоврядуванням та нашими призерами Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій «Екософт-2018».

Усі призери олімпіади-конкурсу були нагороджені грамотами та заохочувальними призами,  а переможець ще отримав сертифікат на безкоштовне відвідування підготовчих курсів.

Педагогічний та студентський колективи коледжу щиро вітають призерів та учасників! Запрошуємо до нашої дружної сім’ї!

DSC_0838 DSC_0840 DSC_0849 DSC_0866 DSC_0876 DSC_0909 DSC_0912 DSC_0921 DSC_0926 DSC_0929 DSC_0933 DSC_0936 DSC_0941 DSC_0945 DSC_0948Air Jordan 1 Retro High OG "Board of Governors" White/Black-Royal Blue