2016-2017 навчальний рік щедрий на нові таланти. Студентами коледжу стали чудові співаки і танцюристи, спортсмени і актори. Яскравим свідченням цього стали їх виступи на вечорі, присвяченому Дню першокурсника.

Започатковуємо серію розповідей про наших талановитих коледжан.

Знайомтеся!

Голінка Яна – студентка групи «Право-12», учасниця конкурсу «Студентська осінь-2016». У номінації «пісенна творчість» заслужено посіла І-е місце за виконання сербської пісні.

Яна вже два роки професійно займається вокалом у авторській студії Яни Садварій – талановитого і результативного викладача, знаного як в Україні, так і за її межами. Ця чарівна дівчина брала участь у Всеукраїнському вокальному дитячо-юнацькому конкурсі «Різдвяна зіронька-2016», у якому здобула ІІ-е місце. Та, окрім вокалу, Яна із чотирьох років займалася хореографією у театрі танцю «Диво», з учасниками якого стала срібним призером фестивалю-конкурсу «Зірковий парад-2015». Другий рік уже є учасницею  танцювальної студії «Бліц».

Сподіваємося, що талановитий спів Яни Голінки буде часто тішити нас, студентів та викладачів. Бажаємо їй успіху і нових перемог!

golinkaaOff-White Shoes