Весна завжди веде до чогось нового, дарує надію і спонукає до змін. Тому 1 травня викладачі Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ», представники  різних циклових комісій: Качур С.П., Білей Н.М., Белоусова-Зомбор Г.Е. – їздили у профорієнтаційну поїздку на Тячівщину, відвідали Нереснянську ОТГ та Дубівську ОТГ. Директор коледжу Росоха В.В. та педагоги ПГФК побували у навчальних закладах с. Ганичі, с. Дубове, с. Нересниця, с. Калини, с. Усть-Чорна,  зустрілися з учителями, батьками та учнями 9-11-х класів, детально розповіли про переваги навчання у нашому коледжі, про особливості цьогорічної вступної кампанії тощо.

Найчастіше лунали запитання про спеціальності, за якими навчаються у нас. Тож, Природничо-гуманітарний фаховий коледж Ужгородського національного університету оголошує набір для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра у 2023 році за наступними спеціальностями:

071 ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ (2 роки 10 місяців)

072 ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА, СТРАХУВАННЯ ТА ФОНДОВИЙ РИНОК      (2 роки 10 місяців)

081 ПРАВО (3 роки 10 місяців)

121 ІНЖЕНЕРІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ (3 роки 10 місяців)

192 БУДІВНИЦТВО ТА ЦИВІЛЬНА ІНЖЕНЕРІЯ (3 роки 10 місяців)

193 ГЕОДЕЗІЯ ТА ЗЕМЛЕУСТРІЙ (3 роки 10 місяців)

242 ТУРИЗМ І РЕКРЕАЦІЯ (2 роки 10 місяців)

Після проведеної профорієнтаційної роботи ми переконані, що учні, котрі отримали потрібну інформацію і прагнуть удосконалювати себе, оберуть саме наш навчальний заклад.

Чекаємо на Вас!