Уже стало доброю традицією з початком весни у стінах коледжу проводити зустрічі студентів економічних спеціальностей із закарпатськими податківцями.

Ось і вчора, 29 березня 2023 року, студенти та викладачі циклової комісії облікових та фінансово-економічних дисциплін зустрілися з працівниками Головного управління ДПС в Закарпатській області. І не тільки працівниками ДПС...

Привітала учасників зустрічі Волощук Марта Гнатівна – заслужений економіст УкраЇни, генерал-лейтенант податкової служби. Вона щиро поділилася історією свого життєвого шляху, як професійного, так і особистого, та  історією свого успіху і наголосила: “Головне — це знання! І якщо вони є, то і обрана професія людині буде завжди довподоби. І навпаки: якщо подобається, те чим займаєшся, то і знання примножуватимуться”.

Марта Гнатівна підкреслила студентам, що необхідно добре знати норми податкового законодавства, методику бухгалтерського обліку, щоб стати затребуваним фахівцем на ринку праці.

Також у зустрічі зі студентами взяли участь начальник Управління персоналом ГУ ДПС в Закарпатській області  Бадзо Ярослава Іллічна та  Бухлак Марина Юліівна - заст. начальника  відділу кадрового адміністрування Управління персоналом ГУ ДПС в Закарпатській області. Вони розповіли студентам про становлення та розвиток податкової служби, основні напрями роботи підрозділів, наголосили на важливості співпраці з платниками податків.

З метою залучення потенційних працівників розповіли про правила вступу на державну службу та порядок проведення конкурсу, про процес адаптації новопризначених працівників ДПС.

У свою чергу, студенти активно цікавилися як можливістю проходження практики так і питанням працевлаштування в органах ДПС.

Безперечно, такого роду спільні заходи навчального закладу та місцевих податківців дозволяють поліпшити практичну складову освітнього процесу майбутніх обліковців та фінансистів, а студентам – поглибити розуміння свого місця на ринку праці.