Перший етап вступної кампанії у Природничо-гуманітарному фаховому коледжі ДВНЗ «УжНУ» завершився підписанням наказу про зарахування студентів 1 курсу денної форми навчання. На навчання за кошти державного замовлення до коледжу було зараховано 97 студентів, за кошти фізичних та юридичних осіб – 121 студент. Тож загалом за підсумками першого етапу було зараховано 218 студентів.

Усі вони – завзяті та розумні, у кожного є вогник в очах, бажання вчитись і набути нового життєвого досвіду. Адже так важливо в будь-який час прагнути здобути якісну освіту, щоб у майбутньому реалізувати себе.

Тішить те, що наших абітурієнтів не злякали ніякі труднощі на їхньому шляху: вони мужньо та впевнено пройшли всі вступні випробування й офіційно стали студентами Природничо-гуманітарного фахового коледжу.

Бажаємо їм завжди бути на хвилі позитиву, постійно вдосконалюватися, іти до нових успіхів, не втрачати жодних можливостей і ніколи не шкодувати про зроблений вибір. Удачі в навчанні і легких сесій!

Але коледж продовжує набір на навчання на основі 11 класів. Вступники, які  не мають сертифікатів ЗНО і хочуть навчатися за кошти фізичних осіб, можуть подавати електронні заяви та мотиваційні листи до 5 серпня, а ті абітурієнти, які успішно складуть ЗНО (НМТ), мають можливість подавати електронні заяви до 31 серпня.

Студентом коледжу бути круто! Посміхайтеся та будьте щасливими!

Усе буде Україна!