Добігає кінця перший етап вступної кампанія до  Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ» 2021 року. Місяць праці приймальної комісії та вдала профорієнтаційна робота дали вагомі результати, а саме: станом на 27 липня на І курс навчання було зараховано 240 студентів. З них – 98 на навчання за кошти держзамовлення, інші 142 – за кошти фізичних та юридичних осіб.

Студентами Природничо-гуманітарного коледжу виявляють бажання стати і випускники 11−их класів, що успішно склали ЗНО та ті що вступали  до коледжу за вступними іспитами. Зокрема, на основі повної загальної середньої освіти  до коледжу подано 149 заяв. Найбільшою популярністю в цьому випадку користується спеціальності: «Інженерія програмного забезпечення», «Право»  та «Туризм». Також продовжується набір абітурієнтів на навчання для здобуття диплома фахового молодшого бакалавра для випускників закладів професійної освіти – кваліфікованих робітників.

Отож, можемо підсумувати, що вступна кампанія Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ» 2021 році успішно продовжується адже по переду нас ще очікує додатковий набір на основі базової загальної середньої освіти за умови наявності ліцензійних місць на спеціальності «Право», «Туризм», «Геодезія та землеустрій», «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування».

Невдовзі навчальний заклад зустріне своїх студентів першокурсників насиченим навчально-виховним процесом та студентським дозвіллям. Адже наша альма-матер – це місце, де кожен матиме можливість відкрити у собі нові таланти, знайти час і для якісного навчання, і для самореалізації, і для активного відпочинку.

 

Бажаємо успіху!