Випускники 9−их класів  продовжують подавати електронні заяви та документи для вступу на навчання до  Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ».

Станом на 8 липня прийнято 215 заяв. Найбільшою популярністю користується напрям «Інженерія програмного забезпечення» − 94 заяви; 45 абітурієнтів обрали спеціальність «Право»;  22 заяви подали на спеціальність «Будівництво та цивільна інженерія». На спеціальності економічного спрямування «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Облік і оподаткування» мають 18 та 15 заяв відповідно. Традиційно в пошані «Туризм» та «Геодезія» − 17 та 15 заяв.

Таким чином 215 заяв подані цього року свідчать, що навіть у ці складні часи є велика кількість абітурієнтів, що прагнуть здобувати освіту в стінах Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ».

Подання електронних заяв та документів для вступу триває. Ми чекаємо на вас до 13 липня включно. Нагадуємо, що 15 липня буде проводитися індивідуальна усна співбесіда для абітурієнтів на базі базової середньої освіти.

Також з 14 липня розпочинається прийом документів на основі повної загальної середньої освіти (11 клас) та на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Кваліфікований робітник».