Випускники 9−их класів ЗОШ нашої та сусідніх областей продовжують подавати документи для вступу на навчання до Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ».

Станом на 8 липня прийнято 352 заяви. Найбільшою популярністю користується напрям «Інженерія програмного забезпечення» − 112 заяв; 64 абітурієнти обрали спеціальність «Право»;  50 заяв подали на спеціальність «Будівництво та цивільна інженерія». На спеціальності економічного спрямування «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Облік і оподаткування» мають 42 та 23 заяви відповідно. Традиційно в пошані «Туризм» та «Геодезія» − 25 та 36 заяв.

Аналізуючи кількість заяв до приймальної комісії за період 2017-2020 років можна визначити, що за цей період середньостатистична кількість заяв від абітурієнтів дорівнює 319 заяв. Таким чином 352 заяви, що прийняти цього року показують тенденцію до збільшення кількості абітурієнтів, що прагнуть здобувати освіту в стінах Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ»

Подання документів для вступу триває. Ми чекаємо на вас до 13 липня включно. Нагадуємо, що з 14 липня розпочинається вступні випробування для абітурієнтів на базі базової загальної середньої освіти.

Також з 14 липня розпочинається прийом документів на базі повної загальної середньої освіти (11 клас) та на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Кваліфікований робітник».

Бажаємо успіху! Чекаємо на Вас!