У Природничо-гуманітарному фаховому коледжі закінчились  вступні випробування для   випускників що здобули  базову загальну середню освіту.  Цього року до приймальної комісії було подано 435 заяв:

 

«Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування»  - 92 ;

«Геодезія та землеустрій»  та «Будівництво та цивільна інженерія» -101 ;

«Право»  та«Туризм» -112 ;

«Інженерія програмного забезпечення» -129 .

За результатами вступних випробувань із математики, фізики, української мови, історії України та географії сформовані рейтингові списки  до зарахування і зараз триває період виконання усіх умов  абітурієнтами, що необхідні для їх зарахування на державне замовлення.

Однак, вступна кампанія на цьому не завершується!

Розпочато  прийом документів на базі повної загальної середньої освіти. На сьогоднішній день   подано понад  90 заяв на денну і заочну форми навчання. Документи за результатами ЗНО можна ще подати до 02 серпня 2021 р. Якщо у абітурієнта відсутні два необхідні сертифікати для вступу, можна скористатись одним, та обрати собі необхідний предмет для складання вступного іспиту, або скласти обидва іспити – подати заяви на таку форму вступу можливо до 26 липня 2021 року.

Для вступу до коледжу запрошуються абітурієнти  на базі ОКР «кваліфікований робітник». Випускники  професійно-технічних  училищ  можуть подавати документи для вступу до 2 серпня 2021 року.

Отож, не вагайтесь і  спробуйте досягти мети, отримавши диплом  фахового молодшого бакалавра у нашому коледжі!  Додаткову інформацію про вступ до коледжу можна переглянути за наступним посиланням: https://www.college.uzhnu.edu.ua/news/prirodnicho-gumanitarnogo-faxovij-koledzh-dvnz-uzhnu-ogoloshuye-prijom-dokumentiv-na-osnovi-bazovo%D1%97-zagalno%D1%97-osviti-9.html

Хай щастить! Чекаємо на Вас!