Через загострення епідеміологічної ситуації в країні та ріст показників захворюваності на коронавірус Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення не проводити Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів, турніри, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності. Натомість було організовано проведення інтернет-олімпіад з навчальних дисциплін.

Студенти 2 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» взяли участь у VIII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На урок» з інформатики. Ця олімпіада суттєво відрізнялася від типових конкурсних заходів, адже були створені рівні умови для всіх учнів. Кожен учасник мав унікальну можливість продемонструвати реальний рівень знань.

Коледжани показали високий рівень підготовки під керівництвом викладача  Александри Наталії Володимирівни. Отже, маємо такі результати:

диплом І ступеня отримав Ісак Олександр, студент групи КН-22;

диплом ІІІ ступеня отримали Мікла Владислав, Любка Олександр – студенти групи КН-21; Галасник Владислав, Литвак Дмитро, Олексій Олексій – студенти групи КН-22; Войчишин Владислав – студент групи КН-23.

Вітаємо студентів та їх наставника з відмінним виступом на олімпіаді! Бажаємо не зупинятися на досягнутому  та подальших успіхів!