У середу 9 –го червня 2021 р. у Природничо-гуманітарному фаховому коледжі ДВНЗ «УжНУ» офіційно розпочала свою роботу Дільнична виборча комісія №5 у такому складі:

Папп К. С. – голова Дільничної виборчої комісії

Молнар А. С. – заступник голови Дільничної виборчої комісії

Якубишин М. В. – секретар Дільничної виборчої комісії

Щербан М. І. – членкиня Дільничної виборчої комісії

Довбуш О. С. – членкиня Дільничної виборчої комісії

Попередньо відбулося прийняття виборчих бюлетнів від Головної виборчої комісії, було визначено відповідального за перерахунок кількості бюлетнів та перераховано вголос виборчі бюлетні, оголошено їх кількість. Також голова Дільничної виборчої комісії зазначив, що розходження підрахованої кількості виборчих бюлетнів із кількістю, зазначеною у витягу з Протоколу №4 засідання Головної виборчої комісії від 8-го червня 2021 р., нема. Після цього члени ДВК помістили  перераховані виборчі  бюлетні в сейф (металеву шафу) та опечатали стрічкою.

На початку роботи засідання члени ДВК оглянули сейф і стрічку, якою було опечатано сейф, пошкоджень і невідповідності не виявили. Виборчу скриньку встановили відповідно до вимог пункт 5.4. Положення про порядок проведення виборів ректора ДВНЗ «УжНУ». Після цього оглянули скриньку, жодних предметів у скриньці не виявлено. Після перерахунку виборчі бюлетені  та списки виборців були передані членам ДВК, які здійснюють видачу бюлетнів для голосування особам, що мають право брати участь у виборах ректора ДВНЗ «УжНУ».

Всі дії відбувалися у присутності представника Головної виборчої комісії  Шелепця Максима Тарасовича.

О 9.00 9-го червня 2021 р. розпочалися вибори. Першими здійснили волевиявлення  дирекція та адміністрація Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ». Після цього активно почали голосувати викладачі та представники від студентства навчального закладу.

Остаточно результати голосування по виборам ректора УжНУ у ПГФК будуть виставлені на сайті коледжу після 15:00 години 09 червня 2021 року.