29 червня 2021 року почався прийом документів для вступу до Природничо−гуманітарного  фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ» на основі базової загальної середньої освіти. Випускники 9−их класів ЗОШ нашої та сусідніх областей  мають змогу подати документи для вступу на 7 спеціальностей. Для того, щоб полегшити абітурієнтам вибір  спеціальності, в фойє третього поверху головного корпусу УжНУ ( вул. Університетська, 14) працює спеціальна консультативна група, що складається з викладачів навчального закладу, які допомагають майбутнім студентам коледжу у заповненні документів та консультують їх з питань, пов’язаних з обранням майбутньої спеціальності.  Вступники мають змогу не зупинятися виключно на одній спеціальності, а можуть подати три заяви на різні спеціальності, що дозволяє розширити можливості вибору майбутньої професії. Вже сьогодні було прийнято майже 50 заяв від абітурієнтів м. Ужгорода, Мукачівського, Тячівського та Свалявських районів.  Найбільш популярними напрямами  традиційно залишаються «Інженерія програмного забезпечення»,  «Право», « Будівництво та цивільна інженерія», « Туризм», « Фінанси» та «Геодезія». Подання документів для вступу на базі 9-го класу триватиме до 13 липня.

Уже зараз виявляють бажання стати нашими студентами і випускники 11−их класів,як ті що успішно склали ЗНО, так і ті, що вступатимуть до коледжу за результатами іспитів. Кожен може обрати свою майбутню спеціальність і навчатися в коледжі на денній формі (за скороченим терміном навчання) або на заочній формі. Для випускників 11-го класу  які вступають на основі вступних іспитів прийом заяв триватиме до 26 липня та до 02 серпня - для тих, хто вступатиме  тільки на основі сертифікатів ЗНО.

Але не відкладайте таку вкрай важливу справу на останній день! Адже, перед вами, шановні абітурієнти, украй важливе завдання − належно підготуватися до вступних випробувань і успішно скласти їх! Додаткову інформацію про вступну кампанію 2021 до Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ « УжНУ» можна отримати за наступним посиланням:https://www.college.uzhnu.edu.ua/news/prirodnicho-gumanitarnogo-faxovij-koledzh-dvnz-uzhnu-ogoloshuye-prijom-dokumentiv-na-osnovi-bazovo%d1%97-zagalno%d1%97-osviti-9.html

Бажаємо успіху! Ми чекаємо на вас.