Не зважаючи на карантинні обмеження та складності у навчальному процесі, викладачі коледжу проходять підвищення кваліфікації та самоудосконалюють себе.

17 – 18 лютого 2021р. відбулося підвищення кваліфікації методичного та практичного рівнів професійної компетентності голів циклових комісій відповідно до основних напрямів державної політики у галузі освіти, запитів громадянського суспільства, установ і закладів освіти, потреб споживачів освітніх послуг.

У даному заході прийняли участь голови циклових комісії іноземних мов та юридичних дисциплін природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «Ужгородський національний університет» Феделещак Н.Б. та Лейба Є.В.

На заході викладачі ознайомились з глобальними факторами, які впливають на якість освіти та основні тенденції розвитку фахової передвищої освіти, про навчально-методичне забезпечення освітнього процесу закладів фахової передвищої освіти відповідно до сучасних вимог. Викладачі мали змогу ознайомитися з багаторічним досвідом щодо використання інноваційних педагогічних технологій, зупинилася на нових характеристиках викладача ХХІ ст. та проведенні конкурсу «Педагогічний Оскар». Все це стало значним внеском у доробок педагогічно-викладацького складу коледжу.