16 грудня 2022 року, був проведений Різдвяний концерт у німецькій школі Palmengarten (м. Лейпциг). Організаторами були вчителі музичного мистецтва, які є учасниками шкільного гурту. Під час благодійного заходу, було зібрано кошти, частину з яких організатори Корінна Ніггеманн, Крістоф Шольц, Ребекка Шуберт, Кай Швейгер-Хенсен передали нашому коледжу на знак підтримки українських студентів та викладачів.

Викладачі іноземних мов та студенти нашого коледжу підготували фото та відеозвернення до даного заходу, яке представили англійською та німецькою мовами. Студенти розповіли, в яких умовах вони навчаються в коледжі  під час війни в Україні, та з якими труднощами їм доводиться зіткнутися кожного дня, щоб здобувати освіту під час численних повітряних тривог та постійних вимкнень світла,  що стало результатом ракетних ударів з боку країни агресора.

У відеозверненні взяли також участь студенти коледжу зі сходу України, які були змушені покинути свою рідну домівку в пошуках безпечніших умов проживання та навчання.

Відеомонтаж був виконаний студентом 3-го курсу напряму "Інженерія програмного забезпечення" Козьмою Владиславом під керівництвом викладача Тимчик М. П.

Щиро дякуємо нашим посередникам за їхню тісну співпрацю та партнерство: Мr. Torsten Därr - учителю англійської мови, який був представником з боку німецької школи, та викладачу, канд. пед. наук - Тимчик М. П. – представниці від ПГФК ДВНЗ "УжНУ".

Мr. Torsten Därr за участі вчительки англійської мови Andrea Uys (м. Кейптаун) запропонував надати безкоштовні онлайн-заняття англійською та німецькою мовами студентам, які взяли участь у відеозверненні для вдосконалення своїх мовленнєвих навичок.

Незважаючи на складну ситуацію в нашій державі, українські студенти продовжують навчання, поглиблюють свої знання та здобувають нові, що вже свідчить про перемогу!

Дякуємо всім за ваші теплі слова та підтримку України!

Слава Україні!

Героям Слава!