23 травня, керівництво Ужгородської районної військової адміністрації зустрілося із студентами ІІ курсу напряму „Право” Природничо – гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ „УжНУ”, в межах плану виконання програми навчальної (ознайомчої) практики студентами коледжу.

В межах зустрічі студенти поспілкувались із начальником Ужгородської РВА Радіон Кіштулинець - голова Ужгородської РДА який розповів про свій досвід на посаді начальника РВА, а також мали змогу поставити усі питання, які їх цікавили.

Заступник начальника Ужгородської РВА Віталій Дупин-заступник голови Ужгородської РДА розповів студентам про основні завдання та функції РВА, ознайомив із її структурою.

Інформація, що була доведена до студентів, викликала неабияку зацікавленість учасників заходу. Зустріч пройшла у форматі дискусії, де кожен студент мав можливість задати питання та обговорити важливі аспекти роботи органу державної виконавчої влади. Зокрема звучали запитання про впровадження реформи децентралізації та причини, які їй передували, про співпрацю з територіальними громадами району, про відмінність між районною військовою адміністрацією та районною державною адміністрацією, про основні завдання, які РВА виконує саме у воєнний період.

Насамкінець присутні зробили пам’ятне фото.

 

Джерело - Ужгородська районна військова адміністрація